Novetats
Ara Motor

Picanto X-Line, ànima totcamí

Kia estrena una nova versió del Picanto amb ànima de totcamí

Picanto X-Line, ànima totcamí / KIA Zoom

El Kia Picanto és el model urbà de la gamma dels coreans, un model amb força èxit comercial i que ara estrenarà una versió més campera, amb detalls de “crossover”(vehicle a mig camí d’un SUV i un turisme convencional) que pretenen obrir encara més el ventall de possibles compradors del petit model asiàtic.

Kia Picanto X-Line Zoom

Kia Picanto X-Line / Kia

El flamant Picanto X-Line, presentat al Saló de Frankfurt que aquesta setmana obre les seves portes, inclou una estètica més aventurera gràcies a les proteccions de baixos i als passos de roda i a una alçada lliure 1’5 centímetres més elevada que el model convencional, que l’haurien de permetre superar amb més facilitat petits obstacles fora de l’asfalt. Les llums LED, els pedals d’alumini, la pantalla tàctil de 7 polzades amb navegador 3D, càmera posterior i unes llandes de 16 polzades completen l’equipament de sèrie d’aquesta versió orientada al públic més aventurer.

Kia Picanto X-Line  Interior Zoom

Kia Picanto X-Line Interior / Kia

Mecànicament la gran novetat d’aquesta variant X-Line és l’aparició del motor tricilíndric 1.0 T-GDI de 100 CV de potència (fins ara reservat als seus germans grans Cee’d i Rio) que promet consums de 4’5 litres als 100 quilòmetres i permet accelerar de 0 a 100 en 10’a segons.

Picanto X-Line  posterior Zoom

Picanto X-Line posterior / Kia

La versió X-Line arribarà al nostre mercat durant el darrer trimestre d’aquest mateix any, i el seu preu –encara no confirmat- es situarà al voltant dels 12.000 euros.