Furgoneta
Ara Motor

Nou Volkswagen Caddy: una furgoneta amb estil

Els de la Baixa Saxònia presenten la cinquena generació de la seva furgoneta compacta, un vehicle comercial que ha sigut tot un èxit de vendes

El nou Volkswagen Caddy / VOLKSWAGEN Zoom

El nou Caddy és la cinquena generació de la furgoneta comercial de Volkswagen, i arriba al mercat farcit de tecnologia i seguretat per intentar assaltar el seu segment i mantenir les bones xifres de vendes de les generacions precedents, amb més de tres milions d'unitats venudes a tot el món.

Volkswagen Caddy Zoom

Volkswagen Caddy / Volkswagen

I és que aquest nou Caddy és una mica més gran i ample que el seu predecessor, i també millora la distància entre eixos per oferir més capacitat i habitabilitat al conjunt. Basat en la nova plataforma modular MQB (la mateixa que fan servir el Golf o el León, per exemple), el nou Caddy es veu més atractiu, juvenil i dinàmic que mai. Utilitzarà un motor gasolina TSi de 116 CV, un motor de gas natural TGI amb la mateixa potència i un motor dièsel amb doble injecció d'AdBlue que ofereix potències de 90 i 122 CV.

Volkswagen Caddy Zoom

Volkswagen Caddy / Volkswagen

Per primer cop aquest vehicle comercial portarà llums led de sèrie en els fars davanters i posteriors, sostre solar, portes que s'obren horitzontalment de manera electrònica i unes llandes de disseny esportiu de 18 polzades. Tot plegat converteix el nou Caddy en un cotxe també pensat per gaudir de l'oci en família.

Interior Volkswagen Caddy Zoom

Interior Volkswagen Caddy / Volkswagen

Per dins, el Caddy estrena un quadre d'instruments totalment digital (Digital Cockpit) i pot disposar d'una pantalla central de fins a 10 polzades. També incorpora fins a 19 nous sistemes d'assistència a la conducció que el fan més segur i connectat que mai.

Detall capacitat càrrega Volkswagen Caddy Zoom

Detall capacitat càrrega Volkswagen Caddy / Volkswagen

La furgoneta alemanya es posarà a la venda aquest estiu a un preu encara per confirmar i amb dues noves línies d'estil anomenades Life i Style que permeten orientar la furgoneta a les necessitats específiques de cada tipus de comprador.