Restyling
Ara Motor

Nissan X-Trail 2017, el líder s'actualitza

El SUV gran més venut del món és objecte d'un lleu 'restyling' estètic i tecnològic

Nissan X-Trail 2017, el líder s'actualitza / NISSAN Zoom

Quan el vehicle que es vol actualitzar és el SUV més venut del món, val més no fer plantejaments gaire radicals i apostar pel continuisme. I és que des de l'any 2014 el Nissan X-Trail ha venut més de 760.000 unitats, una xifra seguida molt de lluny per l'Honda CR-V, el seu principal rival.

Detall maleter X-Trail 2017 Zoom

Detall maleter X-Trail 2017 / Nissan

El 'restyling' del Nissan X-Trail segueix els passos iniciats pel Qashqai, germà petit de l'X-Trail i un altre èxit de vendes de Nissan. Els nous grups òptics davanters amb tecnologia led, la forma dels llums antiboira, la presència de més cromats a la part posterior i les manetes de les portes o el para-xocs davanter són alguns dels petits canvis que presenta aquesta actualització estètica.

Interior X-Trail 2017 Zoom

Interior X-Trail 2017 / Nissan

Pel que fa als interiors, l'X-Trail estrenarà un nou volant de tres radis, que aporten una dosi d'esportivitat i modernitat a dins l'habitacle. També incorpora un nou sistema de distribució de la càrrega al maleter, i un interessant sistema de conducció semiautònoma anomenat ProPilot, que pot avançar i frenar sol a les retencions i és capaç de mantenir velocitat, circular dins les marques vials i mantenir la distància amb els altres vehicles en autopistes o autovies.