Vídeo
Ara Motor

Nissan Surfcamp, la 'pickup' ideal per anar a la platja

Nissan presenta una edició especial de la Titan pensada per gaudir de la platja als Estats Units

Nissan Surfcamp, la 'pickup' ideal per anar a la platja / NISSAN Zoom

Nissan ha presentat la Titan XD Surfcamp, una versió de la popular 'pickup' americana adaptada per gaudir al màxim sobre la sorra de la platja. Amb un estil 'surfer' i equipada amb neumàtics totterreny, aquesta 'pickup' incorpora un suport per les canyes de pesca, una tenda de campanya, un tendal per protegir-se del sol, una petita nevera per tenir les begudes fresques i fins i tot una dutxa integrada per alliberar-nos de la sorra alimentada per energia solar.

Titan XD Surfcamp Zoom

Titan XD Surfcamp / Nissan

La Titan XD Surfcamp no renuncia a la potència i les prestacions, i disposa d'un potent motor dièsel V8 de cinc litres de cilindrada que aporta 310 CV de protència i 555 Nm de parell i una suspensió ICON preparada per superar qualsevol escull o problema.

Per acabar convé destacar que la Surfcamp disposa d'una decoració exclusiva amb un toc 'retro' que vol recordar el moviment 'surfer' dels anys 60 i 70 a la costa californiana. Malauradament no veurem aquest 'pickup' al Vell Continent, i el seu preu base als Estats Units és de 32.000 dòlars, poc més de 27.000 euros al canvi actual.