Ferran Vital

Nissan Micra 2017, revolució francesa

Nissan presenta la cinquena generació del Micra al Saló de París

Nissan Micra 2017, revolució francesa / NISSAN Zoom

Nissan ha actualitzat el Micra, el seu icònic model del segment B, corresponent als dels utilitaris europeus. El nou Nissan Micra, presentat al Saló de París, és més baix, més ample i amb pretensions més juvenils que cap dels seus predecessors al llarg de la història.

Micra posterior Zoom

Micra posterior / Nissan

I és que la cinquena generació del Micra vol canviar la idiosincràsia del model, seguint l’estratègia d’èxit que la marca japonesa ha encetat amb els Qashqai o Juke, per exemple. Dissenys frescos, juvenils i atrevits, acompanyats de bona oferta tecnològica i mecàniques eficients que fan que els seus productes es situïn entre els més venuts del segment.

Nissan vol repetir la fòrmula d'èxit del Juke o del Qashqai

El nou Micra disposarà d’una gamma de deu colors i nou extres estètics que permeten fins a 125 combinacions diferents. Tot això amb l’afegit d’una posició de conducció més esportiva i una amplia oferta tecnològic a que inclou detalls com alerta de canvi de carril, sistema de visió zenital de 360º o un sistema anti-colisió amb detector de vianants, que posen les bases de la conducció autònoma del futur.

Micra interiors Zoom

Micra interiors / Nissan

Pel que fa als motors, el Nissan Micra disposarà d’un motor benzina de 0.9 litres i tres cilindres que erogarà 90 cavalls, o un motor dièsel 1.5 de quatre cilindres i que oferirà exactament la mateixa potència.

En virtut de l’aliança entre Renault i Nissan, el nou Micra es fabricarà íntegrament a la planta francesa de Flins (a la regió d’ Île-de-France), i estarà disponible als concessionaris catalans a mitjans de 2017.