Novetats
Ara Motor

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, un 4x4 d’alta costura

La divisió de luxe de Mercedes prepara el ja exclusiu Classe G per portar-lo a una nova dimensió

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, un 4x4 d’alta costura / MERCEDES Zoom

Mercedes presentarà a Ginebra el nou Maybach G 650 Landaulet, un poderós 4x4 dotat d’un motor V12 biturbo de sis litres de cilindrada, 630 cavalls i 1.000 newtons per metre de parell. Un autèntic monstre del que només es fabricaran 99 unitats, que el faran únic i cobdejat per col·leccionistes de tot el planeta.

Vista vertical Zoom

Vista vertical / Mercedes

El nou Mercedes-Maybach G 650 Landaulet arriba als 5’3 metres de llarg i 2’2 d’alçada, i disposa de pneumàtics 325/55 i llandes exclusives de 22 polzades. Però l’exclusivitat del Mercedes-Maybach G 650 Landaulet rau en una segona filera de seients descapotable i dotats d’un sistema de càmeres d’aire inflables. Entre altres, la nova creació de Maybach  també disposarà d’elements exclusius com dues pantalles multimèdia de deu polzades i taules plegables de cuir.

Detall roda recanvi Zoom

Detall roda recanvi / Mercedes

El flamant G 650 Landaulet estarà disponible a partir de la propera tardor, i es fabricarà a la planta de Mercedes a Graz, Àustria. El que encara no ha estat publicat és el preu final de cadascuna de les 99 unitats que es fabricaran d’aquest cotxe tan exclusiu.