Esportiu elèctric
Ara Motor

Maserati confirma el seu primer esportiu elèctric

La marca del trident publica un vídeo a les xarxes socials que anuncia l’arribada del seu primer cotxe elèctric el 2021

Maserati confirma el seu primer esportiu elèctric / MASERATI Zoom

El successor del Maserati GranTurismo serà un cotxe elèctric, elegant i molt esportiu. Els de Mòdena han publicat un vídeo curt a les xarxes socials en què ensenyen el seu primer cotxe de zero emissions a la pista de proves de la marca, sota el lema "La música està canviant”.

Tot i que encara és massa aviat per conèixer els detalls tècnics del nou esportiu de Maserati (un o dos motors elèctrics, autonomia, velocitat de càrrega, capacitat de les bateries i sistema tracció posterior o integral), el nou elèctric de la marca promet una acceleració superior a la dels seus predecessors gràcies a l’entrega de parell immediat dels cotxes elèctrics.

Precisament el so dels motors V6 i V8 de gasolina fabricats a Mòdena han estat un dels reclams històrics de Maserati, i la marca ja s’ha afanyat a assenyalar que “està treballant en un so únic que es diferenciï de la resta de fabricants, com amb els motors de combustió”.

Aquest esportiu elèctric és un pas més en l’estratègia d’electrificació de Maserati, que inclou les versions híbrides endollables del Ghibli i el futur Alfieri, un prototip que Maserati va anunciar fa anys però que encara no és una realitat.