MINI SUV
Ara Motor

MINI John Cooper Works Countryman, el SUV més potent mai fabricat a Oxford

MINI presenta la versió esportiva del Countryman, dotada de tracció total i el motor més potent mai utilitzat en aquest SUV

MINI John Cooper Works Countryman / MINI Zoom

MINI torna a l'atac amb la presentació del SUV més potent fabricat mai per l'icònica marca britànica. En aquest cas MINI presenta la variant John Cooper Works pel seu Countryman, que utilitzarà el ja conegut i provat motor 2.0 turbo de quatre cilindres que eroga 231 cavalls i 350 Nm de parell que ja utilitza el MINI John Cooper Works i MINI John Cooper Works Cabrio que vam provar fa poques setmanes.

MINI John Cooper Works Countryman Zoom

MINI John Cooper Works Countryman / MINI

A diferència dels seus germans petits, el MINI John Cooper Works Countryman disposarà d'un sistema de tracció total anomenat ALL4 de sèrie i els clients podran optar entre una caixa de canvis automàtica Steptronic de vuit velocitats o una manual de sis velocitats.

MINI John Cooper Works Countryman Zoom

MINI John Cooper Works Countryman / MINI

Estèticament, el MINI John Cooper Works Countryman disposarà de tot l'arsenal estètic de les versions més potents de MINI com ara la pintura de dos colors, llandes de divuit polsades, doble sortida del tub d'escapament, entrades d'aire davanteres sobredimensionades, pinces de fre Brembo de color vermell, tapisseria d'interiors de cuir i Alcàntera, costures de fil vermell i fins i tot un color de carrosseria anomenat «Rebel green» específic d'aquesta versió.

MINI John Cooper Works Countryman Zoom

MINI John Cooper Works Countryman / MINI

El punt fort del MINI John Cooper Works Countryman respecte els seus germans de gamma és la seva major versatilitat i habitabilitat. Sense anar més lluny, el MINI John Cooper Works Countryman disposa de cinc portes i un maleter de 450 litres de capacitat, cosa que el fa més apte per un ús diari familiar. Això sí, ens costa més creure les xifres de consum promeses per MINI, de tan sols set litres i mig als 100 quilòmetres.

Amb cinc portes i 450 litres de capacitat de maleter, el MINI John Cooper Works Countryman pot servir-nos de cotxe per tota la família

A més, com tot variant John Cooper Works, el nou model de MINI ha rebut una acurada preparació per dotar al  MINI John Cooper Works Countryman d'un comportament dinàmic esportiu gràcies a diverses preparacions i modificacions del xassís, suspensió regulable en alçada i rigidesa, tres modes de conducció (Sport, Mid i Green), un control de tracció menys intrusiu i un diferencial electrònic  l'eix davanter.

MINI John Cooper Works Countryman Zoom

MINI John Cooper Works Countryman / MINI

El  MINI John Cooper Works Countryman arribarà al darrer trimestre de 2017 i encara no hi ha preus oficials pel nostre mercat.