Novetats
Ara Motor

Macbor, neix una nova marca de motos catalana

Asistim al naixement d'un nou fabricant de motocicletes català

MACBOR, neix una nova marca de motos catalana / MACBOR Zoom

Macbor és la nova marca de Motos Bordoy,  fundada al 1971 per D. Jaime Bordoy. L'empresa -avui està dirigida pels seus fills Alberto i Jordi- representa importants marques motociclistes, i també fabrica motos infantils des dels primers anys del segle XXI.

Macbor Zoom

Macbor / Macbor

Però ara Macbor vol redirigir el seu "target" a motociclistes joves, enfocant el seu producte a motos d'entre 125 i 500 cc. De fet, els primers productes que MACBOR presenta de la seva nova gamma són sis motos corresponents a tres famílies diferents ("Custom", Street Bike" i Adventure Touring") i amb cilindrades de 125 i 250 cc. Les dues motociletes "Custom"  són la Rockster i Rockster Flat 125, les dues "Street Bikes" la Shifter MC 1 125 i Stormer R 125, i les dues "Adventure Touring" són la Montana XR 1 125 i la Montana XR 3 250.

Montana xr Zoom

Montana xr / Macbor

Macbor fabricarà les seves motos a Barcelona (i a la planta de Rubí) amb proveïdors internacionacionals, amb un disseny 100% local i amb l'objectiu d'expandir-se comercialment a l'estat espanyol i als principals mercats internacionals, amb un pla comercial que començarà a implantar-se al llarg dels propers mesos.