Exclusiva
Sergio Domínguez
Circuit de Xest

Us avancem com serà el nou Lamborghini Aventador S

El nou model augmentarà la potència i tindrà un disseny més agressiu

Us avançem com serà el nou Lamborghini Aventador S / SERGIO DOMÍNGUEZ Zoom

La marca italiana de cotxes esportius Lamborghini presentarà el seu nou model tot just iniciar-se l’any 2017. A més, segons apunta la web britànica Autocar, la marca de Sant'Agata Bolognese ha registrat ja la patent per al nom del nou superesportiu: Aventador S. Així doncs, el nou model completarà la gamma actual i se situarà entre l’Aventador base i l’Aventador SV.

L'Aventador S compartirà motor amb el Centenario Zoom

L'Aventador S compartirà motor amb el Centenario / Sergio Domínguez

Segons hem pogut saber a l’Ara Motor, el nou Aventador S incorporarà el sistema de quatre rodes direccionals que ja equipa el Lamborghini Centenario, i tant el nou disseny frontal com el difusor posterior recordaran el del Lamborghini Aventador SV.

L'Aventador S disposarà de quatre rodes direccionals i heretarà elements del Centenario i l'Aventador SV

L’Aventador S tindrà previsiblement una potència similar a la del Centenario –que actualment porta el mateix motor V12 atmosfèric de l’Aventador però potenciat fins als 770 cv– i tot i que la marca no n'ha facilitat encara ni el nom ni les especificacions tècniques, han confirmat que el nou model tindrà “un nou disseny, més potència i una combinació de tecnologies avançades”.

Participants de la Lamborghini World Final Zoom

Participants de la Lamborghini World Final / Sergio Domínguez

La presentació oficial tindrà lloc al Circuit Ricardo Tormo de Xest, que durant els dies 1 a 4 de desembre va acollir les Lamborghini World Finals.