Novetats
Ara Motor

Jeep Wrangler Moab Edition, un 4x4 de la vella escola

Jeep presenta la primera edició especial del nou Wrangler, anomenada Moab Edition

Jeep Wrangler Moab Edition, un 4x4 de la vella escola / JEEP Zoom

El Moab Edition és una edició especial preparada per Jeep basada en la base del Wrangler Sahara i que vol portar encara més enllà aquest totterreny nord-americà. De fet, incorpora de sèrie unes exclusives llandes de 17 polzades i neumàtics totterreny, para-xocs d’acer i grups òptics amb llums led.

Jeep Wrangler Moab Edition Zoom

Jeep Wrangler Moab Edition / Jeep

Mecànicament aquesta edició especial utilitzarà un nou motor de gasolina de quatre cilindres turbo que oferirà 272 CV o el ja conegut motor dièsel 2.2 de 200 CV de potència, especialment pensat per al mercat europeu, sempre associat a canvi automàtic i sistema de tracció integral amb reductora i diferencial autoblocant mecànic de desplaçament limitat.

Interiors del Jeep Wrangler Moab Edition Zoom

Interiors del Jeep Wrangler Moab Edition / Jeep

Tecnològicament aquesta edició especial del Wrangler inclou entapissats de cuir, calefacció al volant i als seients, ràdio i altaveus signats per Alpine i un sistema multimèdia Uconnect amb pantalla tàctil de 8,4 polzades amb navegador integrat.

Detall fars, capó i calandra del Jeep Wrangler Moab Edition Zoom

Detall fars, capó i calandra del Jeep Wrangler Moab Edition / Jeep

El Jeep Wrangler Moab Edition arribarà al nostre mercat al llarg del 2019, i, tot i que la marca encara no ha fet públic el seu preu, cal esperar que se situarà en una forquilla entre els 45.000 i els 50.000 euros per als models més bàsics.