Ferran Vital

Jeep Compass 2017, el darrer esglaó de la marca nord-americana

Jeep presenta el darrer model que li faltava per omplir la seva oferta

Jeep Compass 2017, el darrer esglaó de la marca nord-americana Zoom

Jeep ha presentat avui a Brasil el nou Jeep Compass, el nou totcamí compacte amb el que la marca nord-americana vol omplir un buit a la seva gamma de vehicles. El nou Compass, que es fabricarà a la planta brasilera de Goiana (a l’estat de Pernambuco) serà l’esglaó que faltava entre el Jeep Renegade i el Cherokee.

Jeep Compass 2017 Zoom

Jeep Compass 2017 / Jeep

El nou Compass es comercialitzarà a més de cent països i disposarà d’una oferta de disset motoritzacions possibles, tot i que Jeep encara no les ha desvetllat. El seu preu hauria de situar-se també al voltant dels 26.000 euros, i disposarà de models de tracció davantera i de tracció total.

Interiors Jeep Compass Zoom

Interiors Jeep Compass / Jeep

El Compass té unes dimensions compactes, gràcies als 4’4 metres que fa de llarg, els 1’8 d’ample i 1’6 d’alt, molt en la línia del segment SUV-C europeu, on se les veurà amb rivals d’entitat com ara el Volkswagen Tiguan, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Nissan Qashqai, Renault Kadjar o Seat Ateca, entre altres.

Jeep Compass 2017 Zoom

Jeep Compass 2017 / Jeep

El flamant SUV compacte americà arribarà al mercat europeu al primer semestre de 2017, i farà el seu debut oficial al saló de Los Ángeles que es celebrarà aquest novembre.