Superesportius
Ara Motor

Italdesign Automobili Speciali, un superesportiu italià amb cor alemany

Italdesign fabricarà cinc unitats del seu Automobili Speciali, que presentarà a Ginebra la setmana vinent

Italdesign Automobili Speciali, un superesportiu italià amb cor alemany Zoom

Italdesign, empresa de disseny fundada pel llegendari Giorgietto Guigiaro i actualment al conglomerat industrial del grup VAG –és subsidiària d’Audi i Lamborghini- presentarà un nou superesportiu al Saló de Ginebra. Segons hem pogut saber no serà l’últim, ja que Italdesign anirà projectant vehicles en edició limitada (entre 10 i 99 unitat) i versions “one-off” que mai superaran del nou unitats fabricades, com en el cas d’aquest model.

Italdesign Automobili Speciali Zoom

Italdesign Automobili Speciali

El nou model, anomenat Italdesign Automobili Speciali aprofita l’estructura del Lamborghini Huracán (motor central, tracció integral, ús massiu d’alumini i fibra de carboni) i fins i tot reutilitza el motor V10 de 5’2 litres de cilindrada que ja utilitzen l’Audi R8 o alguns Lamborghini.

Les similituds amb Lamborghini no acaben aquí, però. El dissenyador en cap del primer prototip d’Italdesign en els darrers anys és l’italià Filippo Perini, que fins fa uns mesos treballava a la marca de Sant’Agata Bolognese.

Fa gairebé cinc metres de lalrg i dos d'ample Zoom

Fa gairebé cinc metres de lalrg i dos d'ample

El nou Italdesign Automobili Speciali serà un cotxe ràpid, ja que farà el 0 a 100 en poc més de tres segons i superarà els 330 km/h de velocitat punta. Italdesign només fabricarà cinc exemplars d’aquest primer model, que tenen un preu d’un milió i mig d’euros.