SUV elèctric
Ferran Vital

Hyundai fabricarà una versió cent per cent elèctrica del Kona amb 400 km d'autonomia

La marca coreana prepara una versió elèctrica del seu nou SUV urbà, el Kona, de cara al Saló de Ginebra, que se celebrarà el març del 2018 a la ciutat suïssa

Hyundai fabricarà una versió 100% elèctrica del Kona amb 400 km d’autonomia / HYUNDAI Zoom

El grup Hyundai-Kia segueix avançant en el camí de la mobilitat sostenible i la reducció de les emissions de gasos contaminants a l'atmosfera. De fet, ja disposen de cotxes híbrids i híbrids endollables a la seva gamma, com els Hyundai Ioniq i Kia Niro, per exemple. A més, els coreans segueixen treballant en l'evolució i millora de la pila de combustible d'hidrogen i en l'evolució d'una plataforma de cotxes cent per cent elèctrica.

L'anunci de Hyundai va en aquesta direcció: vol sorprendre a tothom amb una versió cent per cent elèctrica del seu nou SUV, el Kona, amb una autonomia d'ús real de 390 quilòmetres amb un motor més potent que el que ja utilitza la versió elèctrica del Ioniq.

El Kona elèctric tindrà gairebé 400 km d'autonomia Zoom

El Kona elèctric tindrà gairebé 400 km d'autonomia / Hyundai

Durant la seva presentació, prevista per al Saló de Ginebra, Hyundai explicarà les especificitats tècniques i tecnològiques del seu totcamí elèctric, i la seva arribada al mercat no està prevista fins abans de l'últim trimestre del 2018.