Rumors
Ara Motor

Un avançament de la Giulia familiar?

Apareix una suposada filtració de la variant familiar de l'Alfa Romeo Giulia

Un avançament de la Giulia familiar? Zoom

L'Alfa Romeo Gulia és un dels cotxes més passionals, bonics i rellevants de l'any. Tot i que fins ara la marca llombarda no havia confirmat ni desmentit la possibilitat d'incoporar una variant familiar a l'oferta de la Giulia, una foto suposadament filtrada sembla confirmar l'existència d'una variant familiar de la berlina italiana.

Els acabats familiars (també coneguts com Sport Wagon o SW) són molt populars al mercat europeu, però pràcticament testimonials als mercats nord-americà i asiàtic. L'objectiu d'Alfa Romeo és vendre moltes unitats de la Giulia arreu del planeta i per això ha centrat els seus esforços en la versió tradicional de quatre portes.

Alfa Romeo Giulia 2016 Zoom

Alfa Romeo Giulia 2016 / Ferran Vital

Els antecessors de la Giulia, els no menys espectaculars 156 i 159, sí que van disposar d'una variant familiar SW, i fins i tot la Giulia original, dels anys 60 del segle passat, va disposar d'una carrosseria familiar anomenada Giardiniera. Ara totes les travesses apunten que la versió familiar de la Giulia es presentarà al Saló de Detroit o de Ginebra, durant el primer trimestre de 2017.