Presentació
Ara Motor

Ford presenta el nou Fiesta

La marca nord-americana presenta el nou Fiesta, més tecnològic i segur que mai

Ford presenta el nou Fiesta / FORD Zoom

Ford acaba de presentar la nova generació del Fiesta, el vehicle del segment B més popular de la marca nord-americana. Aquesta nova generació substitueix a l’actual, que porta al mercat des de l’any 2008, tot i que fou actualitzada estèticament al 2013.

El nou Fiesta utilitza una plataforma nova, amb un xassís més rígid i una direcció encara més directa, que promet millors sensacions dinàmiques i una major estabilitat del conjunt. A més, la nova generació del Fiesta rebrà una àmplia gamma de motors dièsel i benzina (no hi ha anunciada cap unitat híbrida o elèctrica) amb potències que oscil·len entre els 70 i els 140 cavalls, i poden anar associats a canvis manuals o automatitzats, sempre de sis velocitats.

Fiesta 2017 Zoom

Fiesta 2017 / Ford

Pel que fa al seu disseny, el nou Fiesta no s’allunya massa del llenguatge estètic de la generació actual, mantenint la personalitat pròpia de l’utilitari nord-americà. Les novetats sí que seran plausibles en l’equipament tecnològic que incorporarà el Fiesta, que inclourà elements com assistents de proximitat, aparcament automàtic o un sistema d’infoentreteniment (el famós sistema Ford SYNC 3) que pot ser gestionat des d’una generosa pantalla tàctil de 8 polsades presidint la consola central.

Interiors Fiesta 2017 Zoom

Interiors Fiesta 2017 / Ford

Per acabar, els clients poden escollir tres nivells d’acabats diferents: ST-Line, enfocat als compradors que busquen un vessant més esportiu, Vignale, enfocat al luxe, o Active, enfocat a un ús més lúdic i recreatiu.