Ara Motor

Ford KA+, jove i urbà

La marca nord-americana presenta el nou KA+, un vehicle pensat per satisfer les necessitats dels joves europeus

Ford KA+, jove i urbà / FORD ESPAÑA Zoom

Ford vol ampliar la seva oferta de vehicles del segment B (que a Europa anomenem utilitaris) amb l’aparició del nou KA+, basat en la mateixa plataforma que el Fiesta però orientat a un comprador amb menys pressupost.

I és que les grans virtuts del nou KA+ es poden resumir en la seva voluntat d’esdevenir pràctic –fa 3,93 metres de llargada i homologa un maleter de 270 litres de capacitat i unes places posteriors que arriben als 133 centímetres d’amplada– i a uns preus continguts, que arrenquen en 9.150 euros (pel motor de 71 cavalls sense aire condicionat).

Ford KA+ Zoom

Ford KA+ / Ford España

El KA+ utilitzarà un únic bloc motor, el motor de benzina atmosfèric Duratec que amb una cilindrada d'1,2 litres eroga dues potències, de 71 o 86 cavalls, entregats a les rodes davanteres. Associat a un canvi manual de sis velocitats, el KA+ promet consums de 5 litres als cent quilòmetres en cicles mixtos de circulació.

El KA+ pot equipar un limitador de velocitat i volum de la ràdio, pensat per a aquells pares que compren el primer cotxe als seus fills o filles

Pel que fa a l’equipament tecnològic, la versió superior de 86 cavalls (que costarà 10.350 €) equipa aire condicionat, sistema d’infoentreteniment Ford SYNK amb AppLink (connectable a un 'smartphone' compatible) i el sistema Ford MyKey, que permet establir un limitador de velocitat i de volum de la ràdio, pensat per a aquells pares que compren el primer cotxe als fills que s’acaben de treure el carnet i encara no disposen d’experiència al volant.