Motor downsizing
Ara Motor

Fiesta ST, tres cilindres i 200 cavalls

El model més esportiu del Fiesta incorporarà un motor de tan sols tres cilindres

Fiesta ST,  tres cilindres i 200 cavalls / FORD Zoom

Ford continua apostant pels motors tricilíndrics,i per primer cop en la seva centenària història,alimentarà un model prestacional -identificat pels acabats ST- amb un motor de tan sols tres cilindres.

Ford Fiesta ST Zoom

Ford Fiesta ST / Ford

El propulsor, dotat de tecnologia EcoBoost, tindrà un litre i mig de cilindrada i arribarà als 200 cavalls de potència i 290 newtons per metre de parell. Tota aquesta potència permetrà accelerar de o a 100 en tan sols 6'7segons.

El nou propulsor de tres cilindres pot desconnectar-ne un per homologar millors xifres de consums

Però la gran novetat d'aquest motor és que pot desconnectar un dels tres cilindres quan les exigències de circulació i l'orografia així ho permetin, millorant les xifres de consums i emissions.

Nous modes de conducció

L'altre novetat del Fiesta ST és que el nou model disposarà de tres modes de conducció, batejats com mode “normal”, “esportiu” i “circuit”. Cada mode permet variar la resposta del motor, la duresa de la direcció i suspensió, el control de tracció i fins i tot el so del tub d'escapament, permetent una experiència de conducció diferent en funció del mode seleccionat.

Interiors Ford Fiesta ST Zoom

Interiors Ford Fiesta ST / Ford

Pel que fa a l'estètica, Ford permetrà més opcions de personalització de diferents detalls del vehicle com ara el volant, alerons o palanca de canvis. Això sí, les llandes d'aleació de 18 polzades són de sèrie en tots els Fiesta ST.