Ferrari
Ara Motor

Ferrari presenta el nou 812 Superfast

Ferrari estrenarà un nou model durant el Saló de Ginebra d’enguany, que rebrà el nom de 812 Superfast

Ferrari presenta el nou 812 Superfast / FERRARI Zoom

Enzo Ferrari, fundador de la mítica escuderia de Maranello, era un gran entusiasta dels motors V12 i els va convertir en una de les senyals d’identitat de la marca italiana tan pels models de carrer com els de competició.

812 Superfast Zoom

812 Superfast / Ferrari

El flamant 812 Superfast rebrà un motor V12 de 6’5 litres de cilindrada que entrega 800 cavalls de potència i 718 newtons per metre de parell associat a un canvi automatitzat de doble embragatge.

Una estètica peculiar                                

Ara bé, el nou 812 Superfast no és un Ferrari que hagi enamorat a tots els aficionats de la marca, ja que el seu aspecte (sobretot a la part posterior del vehicle) recorda més a la d’un Corvette -o un cotxe esportiu americà- que no pas a un model italià.

La vista posterior és molt polèmica Zoom

La vista posterior és molt polèmica / Ferrari

De fet, els Estats Units, Àsia i els països del golf són els principals mercats de Ferrari, i el 812 Superfast està orientat a aquesta mena de públic d’alt poder adquisitiu i que es sent atret pel canvi del llenguatge estètic del Centro Style de Ferrari.

Interior 812 Superfast Zoom

Interior 812 Superfast / Ferrari

A més, el nou 812 Superfast compta amb els darrers sistemes de control de tracció i també estrena un nou sistema de direcció assistida anomenat EPS (Electric Power Steering), orientat per un ús convencional i no només esportiu.