Superesportius elèctrics
Ara Motor

Faraday Future, el malson de Tesla ja és aquí

Faraday Future presenta un vehicle elèctric de luxe destinat a rivalitzar amb els models de Tesla

Faraday Future, el malson de Tesla ja és aquí / FARADAY FUTURE Zoom

El Faraday Future vol ser el rival de Tesla per la supremacia dels cotxes elèctric esportius. L’empresa -també californiana- ha presentat el FF91, el seu primer model de producció amb el que espera batre Tesla, que fins ara ha estat el rei del segment.

Faraday Future FF91 Zoom

Faraday Future FF91 / Faraday Future

I com és el nou FF91? El primer model de producció de Faraday Future és un crossover-SUV de luxe, amb uns números impressionants que, sobre el paper, deixen molt enrere els Model S i Model X de Tesla.

Els 1.050 cavalls del Faraday Future FF91 superen, de llarg, els 539 del Model S P100D, el model més potent de Tesla

El flamant FF91 té una potència de 1.050 cavalls, i pot accelerar de 0 a 100 en tan sols 2’39 segons, unes xifres dignes d’un LaFerrari o un McLaren P1, per exemple. A més, el nou FF91 promet una autonomia de 608 quilòmetres i es capaç de recarregar-se al 100% en tan sols una hora gràcies al sistema de recàrrega ràpida de 200 kW.

El que Faraday encara no ha fet públic és el preu del FF91, que estarà disponible durant el primer trimestre de 2018. Això sí, els primers clients ja poden dipositar els 5.000 dòlars de reserva per adquirir una de les primeres 300 unitats.