Motos
Ara Motor

Royal Enfield 500 Pegasus Limited: inspirada en la Segona Guerra Mundial

La marca índia presenta una edició limitada de només 1.000 unitats inspirada en el seu passat durant la Segona Guerra Mundial

Royal Enfield 500 Pegasus Limited: la Segona Guerra Mundial està de moda / ROYAL ENFIELD Zoom

Royal Enfield va fabricar una motocicleta anomenada RE / WD Flying Flea 125 que va servir a l'exèrcit britànic durant la Segona Guerra Mundial. 70 anys després del conflicte, la marca –ara de propietat índia– vol fer reviure el mític model amb una edició limitada de la Classic 500 Pegasus.

Detall logo Pegasus i número dipòsit Zoom

Detall logo Pegasus i número dipòsit / Royal Enfield

Aquesta edició limitada a 1.000 unitats (60 de les quals s'han destinat pel mercat espanyol i portuguès) estarà pintada de verd amb el logotip de Pegasus de color blau o marró (el pegàs és el símbol dels paracaigudistes de la 250 Companyia Aerotransportada) juntament amb el número de sèrie pintat sobre el dipòsit, que li dona una aparença encara més militar.

Mecànicament les Classic 500 Pegasus utilitzaran un motor d'un sol cilindre que arriba als 27,2 CV de potència i ofereix un parell de 41,3 Nm. El seu preu al nostre mercat és de 5.795 euros i es podrà reservar a la pàgina web de la marca entre els dies 20 i 30 de juny.