Novetats
ARA MOTOR

Citroën actualitza el C3

La marca francesa presenta el 'restyling' del seu utilitari amb la vista posada en un segment cada cop més competitiu

Citroën actualitza el C3 / CITROËN Zoom

Citroën ha presentat l’actualització tecnològica i estètica de mitja vida de l’actual generació del C3 (el que popularment les marques anomenen restyling) per seguir oferint un producte adequat i competitiu en el mercat.

L’actual C3, que es troba en la seva tercera generació, és ara més modern i tecnològic gràcies a un nou frontal amb nous detalls estètics a la part superior i grups òptics amb tecnologia led que milloren la seva signatura lumínica. A més a més, Citroën estrena noves llandes de 16 i 17 polzades i nous airbumps o proteccions laterals de plàstic que protegeixen la carrosseria dels cops dels veïns d’aparcament quan obren les seves portes sense gaire cura.

El Citroën C3 manté els Airbumps laterals Zoom

El Citroën C3 manté els Airbumps laterals / Citroën

Tot i que no en modifica les dimensions (el C3 continua homologant una llargada de 3,99 metres), ara Citröen actualitza les possibilitats estètiques i de personalització amb fins a 97 configuracions estètiques i de color diferents.

Citroën C3 Zoom

Citroën C3 / Citroën

En el seu interior el C3 incorpora nous detalls estètics i motllures de més qualitat (opcionalment es pot demanar el tauler amb plàstics i embellidors que imiten la fusta) i estrena nous seients amb un disseny més ergonòmic que milloren el confort a l’hora de circular. Això sí, el C3 manté la mateixa pantalla central de set polzades compatible amb Android Auto i Apple CarPlay, i la càmera col·locada al retrovisor interior que permet fer-nos selfies i vídeos de fins a 60 segons per compartir a les xarxes socials.

Interior Citroën C3 Zoom

Interior Citroën C3 / Citroën

Mecànicament el C3 manté els mateixos motors dièsel i gasolina de tres i quatre cilindres amb potències compreses entre els 83 i el 116 CV associats a un canvi manual de sis relacions, tot i que opcionalment els motors més potents de gasolina també es poden associar a un canvi automàtic de sis relacions.

Citroën C3 Zoom

Citroën C3 / Citroën

Per acabar, Citröen ha confirmat que l’actualització tecnològica del nou C3 arribarà al nostre mercat el mes de juny a un preu encara per confirmar, però que no hauria de ser gaire diferent dels preus actuals, que oscil·len entre els 12.000 i els 13.000 euros en les seves versions més bàsiques.