Novetat
Ara Motor

Citroën C3 RAC3 Edition, homenatge al Catalunya - Costa Daurada

Citroën presenta una edició limitada exclusiva per al mercat espanyol

Citroën C3 RAC3 Edition, homenatge al Catalunya - Costa Daurada / CITROËN Zoom

Aquest cap de setmana se celebrarà una nova edició del Ral·li Catalunya - Costa Daurada del WRC, i la multinacional francesa Citroën, que hi participarà, ha volgut celebrar-ho amb una edició especial de 360 unitats exclusives per al mercat espanyol.

Aquesta edició especial anomenada RAC3 Edition costarà 14.350 euros i utilitzarà el motor de gasolina 1.2 de 110 CV de potència associat a un canvi manual de cinc relacions i una plataforma de tracció davantera, com la resta de models C3.

Citroën C3 RAC3 Edition Zoom

Citroën C3 RAC3 Edition / Citroën

Estèticament, aquesta edició es diferencia pel color gris de la carrosseria maridat amb detalls de color blanc a les carcasses dels retrovisors, el sostre de color negre i diverses insercions i detalls de color vermell, amb un disseny original, fresc i atrevit.

A més a més, el C3 RAC3 Edition tindrà unes llandes de 17 polzades de color negre, finestres posteriors enfosquides i un disseny específic al sostre i els pilars C o muntants posteriors. De sèrie també inclou una pantalla central de 7 polzades, el nou sistema navegador 3D Connect amb informació a temps real del trànsit o la temperatura i connexió amb el nostre telèfon MirrorLink compatible amb Android i AppleCarPlay.