Nou Roadster
Ara Motor

BMW presenta el nou Z4 Concept

La marca bavaresa ha presentat el prototip del nou 'roadster' de la marca al Concours d'Elegance de Pebble Beach, Califòrnia

BMW presenta el nou Z4 Concept / BMW Zoom

Feia uns quants anys que BMW no presentava un model 'roadster' –és a dir, un esportiu cupè descapotable generalment de dues places–. En realitat, el Z4 Concept presentat a Pebble Beach no és el model de producció definitiu que es fabricarà a partir de l'any vinent, sinó un avançament de les línies mestres del disseny i els nous conceptes estètics de la marca bavaresa.

Nou Z4 Zoom

Nou Z4 / BMW

Els de Munic han sabut conjugar modernitat i tradició, maridant elements estètics futuristes com els grups òptics, el disseny del quadre de comandaments i la calandra central en forma de boca de tauró amb elements clàssics atemporals com ara una silueta definida per un capó allargat i baix, unes nervadures laterals marcades i una línia de cintura força elevada.

BMW Z4 Zoom

BMW Z4 / BMW

Tot i que BMW no ha avançat la seva oferta mecànica, la plataforma del nou Z4, desenvolupada de la mà de Toyota i el seu nou Supra, disposarà d'un motor longitudinal i amb tracció posterior, alhora que l'oferta de motors inclourà mecàniques híbrides, gasolina i dièsel.

Vista posterior Zoom

Vista posterior / BMW

L'esportivitat del model es fa patent també en l'ús massiu de la fibra de carboni (difusor posterior, retrovisors, elements dels interiors…), unes generoses llandes de 20 polzades i un disseny d'interiors minimalista, centrat a distreure poc el conductor i fixar l'atenció en una experiència de conducció que promet ser fantàstica.

Interiors Z4 Zoom

Interiors Z4 / BMW

L'arribada al mercat d'aquest model no serà abans del segon trimestre del 2018, a un preu encara per confirmar. El que no tindrà aquest Z4 serà un mode de conducció cent per cent autònom, ja que vol ser una joguina per passar-s'ho bé al volant. Amb tot, sí que disposarà de nombroses ajudes a la conducció que el faran més divertit i fàcil de conduir. Us deixem amb el vídeo de presentació del nou Z4.