Motos
Ara Motor

BMW Heritage R nine T, essència sobre dues rodes

Descobrim la nova gamma Heritage de BMW Motorrad, les motos que recullen l’experiència del fabricant alemany

BMW Heritage R nine T, essència sobre dues rodes / BMW MOTORRAD Zoom

La seva aparença retro i el so inconfusible del motor bòxer de dos cilindres delata les noves R nine T, les motos 'roadster' de la gamma BMW Motorrad, batejades amb el nom d’Heritage. I és que la família Heritage –que inclou les R nine T, R nine T Scrambler, R nine T Racer, R nine T Pure i R nine T Urban G/S– ha arribat per consolidar-se com el referent de les motos d’estil 'cafe-racer', vehicles que mantenen l’esperit de les motos de carreres de mitjans segle XX gràcies als seus manillars, al dipòsit d’alumini acabat de forma artesanal o als tubs d’escapament en forma de trompeta, entre altres.

BMW Heritage R nine T Racer Zoom

BMW Heritage R nine T Racer / BMW Motorrad

Aquestes motos, amb potències de 110 CV i 116 Nm de parell extretes del motor bòxer de dos cilindres refrigerat per aire, volen arribar als 'motards' més experts i ajustar-se a diversos perfils de conductors. Així doncs, la R nine T Racer, amb el seu aire de moto de carreres dels 70, s’orienta vers un ús més esportiu; mentre que la variant Scrambler, amb els acabats de cuir i alumini, s’ajusta més a un estil vintage; la variant Pure vers un estil més purista i minimalista (amb moltes opcions de personalització), i l’Urban G/S manté viu cert esperit 'offroad' gràcies a la forquilla telescòpica o el reglatge de les suspensions.

BMW R Nine TUrban G/S Zoom

BMW R Nine TUrban G/S / BMW

Totes les variants de la R nine T homologuen un pes al voltant dels 200 quilos i gaudeixen d’un compromís excepcional entre qualitat de fabricació, prestacions i un estil únic i inconfusible.

Scrambler Zoom

Scrambler / BMW Motorrad

La nova gamma Heritage de la flamant R nine T es pot completar amb una pila d’extres, tals com tubs d’escapament signats per Akrapovic, llums intermitents LED, diversos elements d'lumini, alarma o punys amb calefacció, entre altres, i tenen un preu de venda que arrenca als 16.000 euros. Si voleu veure en viu la gamma BMW Heritage, aquest dijous 28 de setembre al vespre la marca bavaresa presentarà les novetats a l’Ace Cafè de la capital catalana.