Esportiu elèctric
Ara Motor

Audi RSQ e-tron, un cotxe de dibuixos animats

Els d’Ingolstadt presenten un ‘concept car’ en una pel·lícula de dibuixos animats

Audi RSQ e-tron, un cotxe de dibuixos animats / AUDI Zoom

Elèctric, espectacular, esportiu i autònom. Així és el prototip de l’Audi RSQ e-tron, un prototip de la marca alemanya que es podrà veure a la pel·lícula de dibuixos animats 'Spies in disguise', protagonitzada per Will Smith i Tom Holland, o més ben dit, els seus ‘alter ego’ digitals.

El cotxe de Will Smith en la pel·lícula, el fictici Audi RSQ e-tron, és un esportiu desenvolupat per Audi i que avança algunes solucions estètiques i tecnològiques de futur de la marca d’Ingolstadt, a més de voler ser una mostra del poder de la marca dels anells.

'Teaser' oficial dels nous esportius d'Audi Zoom

'Teaser' oficial dels nous esportius d'Audi / Audi

Aquest prototip de dibuixos animats avança un model totalment autònom amb molts sistemes innovadors i en què destaquen un ‘head-up display’ digitalitzat i transparent, similar al d’un caça d'última generació, i una carrosseria extremadament baixa i aerodinàmica.

Interior Audi RSQ e-tron Zoom

Interior Audi RSQ e-tron / Audi

Però, per què ens prenem seriosament aquest cotxe de dibuixos animats? La resposta és senzilla: ara fa uns deu anys Audi va presentar un primer cotxe d’animació a la pel·lícula ‘Jo, Robot’, l'RSQ, que va resultar ser l’esbós de l’actual Audi R8. Amb aquest precedent no és estrany que aquest RSQ e-tron hagi despertat atenció més enllà del marc de la pel·lícula de dibuixos animats.