Ferran Vital

Alfa Romeo Giulia Veloce, el 2017

La marca italiana presentarà a París nous acabats i motors per a la Giulia

Alfa Romeo Giulia Veloce, al 2017 Zoom

Alfa Romeo prepara una novetat de cara al pròxim Saló de l'Automòbil de París. En aquest cas es tracta d'una edició especial de la seva flamant berlina, la Giulia. Aquesta nova edició rebrà el nom de Veloce i tindrà la missió d'omplir el buit entre les motoritzacions dièsel d'accés a la gamma i l'espectacular Quadrifoglio Verde i el seu motor V6 d'origen Ferrari que distribueix 510 cavalls.

Giulia Veloce 2017 Zoom

Giulia Veloce 2017 / Alfa Romeo

La nova Giulia Veloce es diferencia de les versions normals per l'acabat estètic (amb alguns detalls al para-xocs, motllures, detalls també dins l'habitacle o unes llandes específiques), per l'aparició de dos nous colors disponibles a la gamma (blau Misano i gris Silverstone) i per l'oferta mecànica. En concret, la Giula Veloce disposarà de dues motoritzacions: una evolució del motor dièsel de 2,2 litres de cilindrada que distribuirà 210 cavalls, i l'esperadíssim motor benzina de 2 litres de cilindrada que arribarà als 280 cavalls de potència.

Fins a 280 cavalls, tracció total Q4 i canvi automàtic de vuit velocitats, els punts forts de la Giulia Veloce

Aquests dos motors estaran associats a un canvi automàtic de vuit velocitats i un sistema de tracció total adaptatiu Q4. El diferencial del Q4 enviarà tot el parell disponible a les rodes posteriors, però si detecta pèrdues de tracció repartirà el parell amb l'eix davanter per garantir l'estabilitat i adherència del vehicle.

Interiors Giulia Veloce 2017 Zoom

Interiors Giulia Veloce 2017 / Alfa Romeo

Per acabar de completar la seva oferta, Alfa Romeo comercialitzarà la versió Advanced Efficiency a començament del 2017, una Giulia que incorporarà pneumàtics de baixa resistència i millorarà el coeficient aerodinàmic, factors que associats al motor dièsel 2.2 de 180 cavalls prometen consums de 4,2 litres a 100 quilòmetres.