Nou cotxe
Ara Motor

Així és el nou Opel Corsa (tot i que no l’hauries d’estar veient)

Es filtren les primeres imatges oficials de la nova generació del popular Corsa, que ara també tindrà versions endollables

Així és el nou Opel Corsa (tot i que no l’hauries d’estar veient) Zoom

Després de ser comprat del grup PSA, Opel ha començat a utilitzar plataformes i mecàniques provinents del fabricant gal. Si primer va ser el Grandland X, el SUV compacte bastit sobre la plataforma modular dels Peugeot 3008 i Citroën C5 Aircross, ara li toca el torn a la nova generació del Corsa, que compartirà plataforma, tecnologies i elements mecànics amb els nous Peugeot 208 i Citroën C3.

Nou Opel Corsa Zoom

Nou Opel Corsa

El nou Corsa és més modern i juvenil, amb uns nous grups òptics led que recorden els dels nous Audi A1 i una calandra davantera que aporta personalitat i dinamisme al conjunt. A la part posterior del cotxe és on hi ha més llibertat estilística, amb un pilar C o muntant posterior molt marcat que conflueix sobre el maleter.

Vista posterior Opel Corsa Zoom

Vista posterior Opel Corsa

El nou Corsa es continuarà fabricant a la planta saragossana de Figueruelas, i està previst que també disposi d'una versió elèctrica que aprofiti el sistema desenvolupat pel nou Peugeot e-208 i que disposa d'uns 136 CV de potència i una autonomia d'ús real superior als 300 quilòmetres.

Opel Corsa Zoom

Opel Corsa

Tot i que hi haurà aquestes versions ecològiques, el nou Corsa tindrà també motors de combustió de gasolina i dièsel amb potències compreses entre els 75 i els 100 CV, i associats a canvis manuals o automàtics.

Interior nou Opel Corsa Zoom

Interior nou Opel Corsa

Per acabar, les primeres fotos filtrades permeten veure com serà l'interior del nou Corsa, més tecnològic i elegant que mai gràcies a un disseny racional, amb materials de bona qualitat i un quadre d'instruments totalment digital.