LA GUANTERA

A l’estiu, més protegits que mai

Guants retro (By City)

Ventilats i totalment fets de pell. S’ajusten al canell amb una tira de velcro. Porten proteccions rígides per als artells. Els palmells van reforçats amb pedaços més gruixuts. Àmplies zones perforades per tenir més ventilació. Lleugers i molt pràctics per a la ciutat i recorreguts curts. De la talla XS a la XXL. Disponibles en color marró i negre (58,08 €).

Ulleres de sol (Scott)

El model Octave disposa de vidres d’alta qualitat que protegeixen al 100% dels raigs UV. Les trobarem amb muntures de colors diversos per poder triar. Si anem amb un casc obert, sense visera, utilitzar ulleres és imprescindible. Quan anem a comprar unes ulleres cal provar-les amb el casc posat per comprovar que s’adapten bé i que no provoquen incomoditat (69 €).

Casc Tonup (Nzi)

La decoració Wild Motors està especialment pensada per als nostàlgics, per als amants de les motos clàssiques. Homologat i lleuger (pesa només 950 g), disposa d’un visor per a la llum de dia i un altre per a la de nit. La carcassa està construïda amb resina termoplàstica. L’interior porta un farciment que es pot treure per rentar-lo. Disponible amb les talles XXS a XL (149 €).

Pantaló texà (By City)

Són per a dona. Fabricats en cotó, ofereixen un bon ajustament i comoditat. No són uns texans normals i corrents, sinó que estan dissenyats per a anar en moto amb seguretat gràcies a un folre interior confeccionat amb fibra d’aramida, que protegeix en cas de caiguda i que cura possibles abrasions a la pell. Disponible en talles que van de la XXs-26 fins a la L-34 (151,25 €).

Botes Safari (By City)

Les fan amb cuir 100% d’alta qualitat, tant a dins com a l’exterior. Incorporen una membrana que és completament impermeable. Disposa de proteccions als turmells, la puntera i el tacó. La sola és de cautxú antilliscant. A la part de l’empenya, que fem servir per canviar les marxes de la moto, porta un reforç. Disponibles des de la talla 38 fins a la 46 (143,99 €).

Key Sneaker (Acerbis)

Molt més que unes vambes esportives normals, que hauríem de descartar per a recorreguts llargs. Tenen un look modern i estan dissenyades per ser funcionals i, sobretot, per oferir una bona protecció. També les podem portar per al dia a dia, quan hem aparcat la moto, ja que no pesen gens. Només les fan de color gris. Les talles a l’abast van des de la 41 fins a la 46 (89,95 €).

Jaq. Softshell (Acerbis)

Per protegir-se dels canvis sobtats de temps i per actuar de paravents. Confeccionada en polièster, té tres capes que constitueixen una eficaç membrana impermeable, ideal per salvar les tronades d’estiu. Al davant porta butxaques amb cremallera. Presenta detalls de personalització que combinen goma i pell. S’ajusta a la cintura amb un cordó. De la S a la XXXL (129,95 €).

Caç. Primavera (By City)

Confeccionada amb cotó encerat. Disposa de butxaques amb ventilació. Incorpora una armilla tèrmica que podem desmuntar si tenim massa calor. Els colzes i les espatlles van reforçats amb proteccions que segueixen les normatives CE. A la cintura hi va un teixit elàstic que evita l’entrada incòmoda d’aire. De les talles XS a la XXL, i en colors marró i negre (58,08 €).