COTXES CLÀSSICS
ARA MOTOR

Els cotxes històrics de Seat envaeixen el centre de Barcelona

Entre aquest cap de setmana i el 9 de gener Seat té oberta la mostra ‘70 anys en moviment’ a Casa Seat, al cor de la capital catalana

Els cotxes històrics de Seat envaeixen el centre de Barcelona / SEAT Zoom

Aquest 2020 Seat celebra els seus primers 70 anys d’història, i per tancar un 2020 força estrany de la millor manera possible Casa Seat, el centre social i cultural de la marca a la capital catalana, situat a la cruïlla del passeig de Gràcia i la Diagonal, acollirà l’exposició 70 anys en moviment, una mostra gratuïta que permetrà veure alguns dels models històrics més importants de la marca.

Cada setmana s’hi exposaran models diferents, que actualment es conserven a la nau A-122 de la Zona Franca, que és on hi ha la col·lecció de cotxes històrics de Seat, autèntic patrimoni material, cultural i industrial de Catalunya del segle XX.

El Panda Papamóvil de 1982 Zoom

El Panda Papamóvil de 1982 / Seat

L’exposició permetrà veure models especials com ara els Seat 600, el Panda Papamóvil utilitzat per a la visita del papa Joan Pau II a Barcelona l’any 1992, el 850 Sport o el Seat Toledo Eléctrico Olímpico de 1992, del qual ja vam parlar fa algun temps. Altres models a exposar dels 17 que aniran formant part de l’exposició seran escollits pels mateixos seguidors de la marca de manera interactiva gràcies al perfil d’Instagram de la companyia.

Seat Toledo Eléctrico Olímpico Zoom

Seat Toledo Eléctrico Olímpico / Seat

Per acabar, Casa Seat també oferirà un recull de fotografies i vídeos que s’exposaran a l’auditori de l’edifici, així com la possibilitat de consultar un llibre digital de la història de Seat a través dels seus cotxes, i diversa documentació gràfica i històrica dels models de la marca catalana.