Cotxes clàssics
Ara Motor

AutoRetro 2017, comença la gran fira del cotxe clàssic

El saló AutoRetro es celebra del 16 al 19 de novembre al recinte firal de Montjuïc

AutoRetro 2017, comença la gran fira del cotxe clàssic / AUTORETRO Zoom

Els amants de les motocicletes i els cotxes clàssics del país tenen una cita ineludible al llarg d'aquest cap de setmana al saló AutoRetro de Barcelona, que enguany arriba a la seva 34ena edició.

Aquesta edició ocuparà els palaus 1 i 2 del recinte firal de Montjuïc, on es concentraran les activitats comercials, lúdiques i expositives, a les que cal sumar altres activitats que també es faran a la plaça de l'Univers de Montjuïc.

Entre els clàssics exposats, destaquen models històrics i de gran valor econòmic com ara alguns Hispano-Suiza, Jaguar, Alfa Romeo i Porsche o motos clàssiques de Bultaco, Harley-Davidson i vespa, entre altres.

Un dels principals atractius del saló és la possibilitat de circular, amb altres cotxes i motos històriques, pel vell traçat del circuit de Montjuïc en les Montnjuïc Legend Series, una activitat gratuïta pels propietaris de vehicles clàssics -però cal una inscripció prèvia-.

Una concentració de 600

El 600, que aquest 2017 ha celebrat el seu 60é aniversari, serà la gran estrella de l'AutoRetro, amb  una exposició especial preparada per Seat i que mostrarà tots els models i variants fabricats a llarg de la història del popular model.

L'altre gran atracció d'aquest any és la concentració de propietaris del 600 que tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre a les 9'30h del matí al mateix recinte firal de l'AutoRetro.