Vídeos
Ara Motor

'Endurance', tota l'emoció dels GT des del sofà de casa (i de franc)

YouTube i Amazon Prime Video ofereixen un documental espectacular sobre el paper dels Porsche 911 RSR i 911 GT3 R a les 24 Hores de Le Mans i Nürburgring de l'any passat

'Endurance', el documental definitiu de les curses GT / PORSCHE Zoom

El director de cinema britànic James Routh, conegut per la seva sèrie documental Formula 1: Drive to survive (disponible a Netflix), ha creat un nou documental anomenat Endurance que ja es pot veure íntegrament a YouTube i a la plataforma Prime Video.

Imatge del documental 'Endurance' Zoom

Imatge del documental 'Endurance' / Porsche

En aquest documental, d'uns 90 minuts de durada, l'equip  dirigit per James Routh acompanya l'escuderia de Porsche del Mundial de Resistència de Turismes amb els cotxes Porsche 911 RSR i 911 GT3 R durant 25 dies del mes de juny del 2019, coincidint amb la celebració de les 24 Hores de Le Mans i les 24 Hores de Nürburgring al vell traçat de Nordschleife.

Els cotxes Porsche 911 RSR i 911 GT3 R són els protagonistes del documental Zoom

Els cotxes Porsche 911 RSR i 911 GT3 R són els protagonistes del documental / Porsche

Aquest documental té tots els ingredients que s'espera del creador de la sèrie Formula 1: Drive to survive, convertida ja en una obra de culte pels aficionats al motor, i repeteix el mateix format dinàmic que intercala entrevistes a pilots i enginyers, imatges espectaculars i plenes de dramatisme i realisme. Us deixem amb el vídeo de YouTube, un documental que us ajudarà a passar les hores aquests dies de confinament: