Videojocs
Ara Motor

El Circuit de Catalunya arriba al Gran Turismo Sport

El traçat català forma part d’una actualització del popular videojoc japonès de la Play Station 4

El Circuit de Catalunya arriba al Gran Turismo Sport / GRAN TURISMO SPORT Zoom

El Gran Turismo Sport és el videojoc de cotxes i simulador de conducció més popular de tots els temps, i una nova actualització gratuïta del joc per als usuaris de la Play Station 4 incorpora el traçat del Circuit de Catalunya per primer cop en la saga Gran Turismo.

El de Montmeló és un circuit inaugurat l’any 1991 i que des d’aleshores acull anualment el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 i altres esdeveniments de primer ordre, com les curses de MotoGP i diverses carreres de resistència i velocitat.

Detall CIrcuit Catalunya al videojoc Zoom

Detall CIrcuit Catalunya al videojoc / Gran Turismo Sport

D’aquesta manera, el Circuit de Catalunya se suma a la resta de circuits reals que té aquest simulador, en què destaquen els traçats de Nürburgring (i el popular Nordschleife), Interlagos, Monza i Suzuka, entre d'altres.

En la seva nota de premsa, els creadors del popular simulador de conducció de la Play Station 4 han volgut destacar que “la gran recta i els diferents revolts del Circuit de Catalunya el converteixen en una de les pistes preferides per als pilots” i que “és essencial una posada a punt molt acurada del cotxe per ser competitiu a Barcelona”.