15/12/2012

Tecnologia contra el fred i per regalar

3 min
Tecnologia contra el fred i per regalar

JAQUETA IMPERMEABLE

PREU: 85 €

Model Na-No Storm, del fabricant italià Acerbis. Aquesta jaqueta serveix per anar en moto per la ciutat, però també per dur-la en temps de lleure pel disseny esportiu que té. Feta en polièster, és 100% impermeable. Porta proteccions als colzes, que es poden treure. Està disponible en diversos colors i talles.

ARMILLA AÏLLANT

PREU: 97 €

Una peça per portar a sota de l'equipament principal. Molt lleugera, està feta amb material transpirable, capaç de repel·lir el vent i l'aigua. Molt útil pràcticament per a tot l'any. El disseny està signat per BMW, que a més de construir cotxes i motos també disposa d'una gamma molt gran d'equipament per a motoristes.

PANTALONS MULTIFUNCIONALS

PREU: 219 €

La combinació d'una jaqueta amb uns pantalons com aquests és una bona opció. Són resistents a les abrasions en cas de caiguda i porten un folre interior impermeable que es pot treure fàcilment. Amb proteccions als ronyons i als genolls.

MASCARETA PER AL FRED

PREU: 20 €

Tot i que quan la portem posada podem semblar Hannibal Lecter, aquesta Face Heather de Scott és molt eficaç per no notar el fred a la cara quan anem en moto, ja que està feta per dur-la amb el casc posat. Està construïda en neoprè, i té un disseny transpirable pensat per no entelar la visera del casc amb el baf.

TAPABOTES

PREU: 35 €

Després de molts quilòmetres sota la pluja, o enmig d'una nevada, no hi ha cap bota que aguanti la humitat. Aquest senzill element, fet amb niló poliamida i amb interior de polièster, protegeix el filtratge sobre les botes i ens permet portar els peus sempre ben secs. L'ajustament és amb velcro a la sola i elàstic al camal.

GRANOTA PER A LA PLUJA

PREU: 85 €

Independentment de l'equipament que portem, tant si és un barbour com si anem amb vestit i corbata, quan plou cal protegir-se amb una granota, com aquesta One Zip, feta de niló i polièster, que ens protegeix dels aiguats més intensos. No pesa i ben plegada cap fins i tot als forats de qualsevol escúter urbà.

GUANTS TÈRMICS

PREU: 50 €

Per mantenir les mans a una temperatura agradable combina la utilització de pell de cabra, polièster i reforços sintètics. El folre interior és de vellut suau. Els dits i el dors de la mà estan protegits amb tires d'EVA. Perquè aquests guants Brandisch transpirin, el teixit té forats en diversos llocs.

JAQUETA TOTTERRENY

PREU: 439 €

Encara que no anem a fer el Dakar, si acostumem a sortir per la muntanya cal portar una jaqueta com aquesta Dual Raid, de Scott. També fa el seu paper per carretera o ciutat. Incorpora una butxaca al darrere per posar-hi un protector d'esquena, cada vegada més imprescindible per evitar lesions espinals. Té elements reflectants.

JAQUETA D'ALTA VISIBILITAT

PREU: 190 €

Quan anem en moto és molt important que els altres vehicles que ens envolten ens vegin. Aquesta jaqueta Bray Hill és una peça tècnica, estudiada perquè ofereixi la màxima seguretat, amb diversos elements reflectants, molt visibles, i reforços interiors en materials d'última generació.

CASC AMB 'LOOK RACING'

PREU: 104 €

El fabricant murcià NZi ha creat el Fortune Activity 3D com una alternativa econòmica, però a la vegada molt segura, als grans fabricants japonesos que dominen el mercat dels cascos de carretera. Aquest integral està fabricat en resina termoplàstica, disposa de visera antiratllades i té entrades de ventilació frontals.

MALETA AUXILIAR

PREU: 224 €

L'equipament de pluja, o la roba de recanvi, cal dur-la en un lloc aïllat i segur. Aquesta maleta produïda per la marca catalana Shad -un dels principals fabricants d'aquesta mena d'elements de tot el món- té capacitat per guardar-hi dos cascos. Disposa de sistema de llums i de llum de frens, obligatori, coordinat amb el de la moto.

VESTIT DE DUES PECES

PREU: 255 €

Si no ens agrada anar guarnits amb colors llampants com els pilots de MotoGP però volem el mateix nivell de seguretat, la combinació Klimakomfort de la jaqueta amb pantaló -que es pot comprar per separat- és una alternativa sòbria i segura. Feta amb tres capes de poliamida, és totalment impermeable i transpirable.

stats